Starity

Előzetest kapott Miley Cyrus új sorozata

2016. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus négy év után visszatért a színészkedéshez, ugyanis szerepet vállalt Woody Allen készülő sorozatában.

hirdetés

Biztosan mindenki emlékszik még arra az időszakra, amikor Miley Hannah Montanát alakította a Disney Channel azonos című sikersorozatában. A széria 2011-ben ért véget a rajongók legnagyobb bánatára. Az énekesnő ezután három filmben is szerepet vállalt, valamint vendégszereplőként felbukkant a Két pasi meg egy kicsiben, azonban 2012-ben úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel és inkább énekesnői karrierjére koncentrál. Éppen ezért volt meglepő, hogy év elején bejelentésre került, miszerint Miley Cyrus Elaine May és Woody Allen mellett fog főszerepelni egy hatrészes sorozatban, melynek hivatalos címe Crisis in Six Scenes lett. 

A Crisis in Six Scenes egy 1960-as évekbeli párról szól, akik annyira érzékenyek, hogy többször is felháborodnak a körülüttük lévő, változó világ miatt. A szerdán debütált előzetes mindössze két perc hosszúságú, mely segítségével betekinthetünk a főszereplők kicsit sem átlagos életébe.

A részek várhatóan szeptember 30-án fognak megérkezni és ahogy az kiderült, nem lesz folytatása a sorozatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek