Starity

Napi sorozat lesz A szultána

2016. szeptember 19. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden került adásba a Kösem szultána életét bemutató sorozat, A szultána első epizódja. Az eredeti tervek szerint heti egyszer láthattuk volna a szériát, azonban a rajongók örülhetnek, ugyanis a mai naptól kezdve naponta követhetjük az eseményeket.

hirdetés
Napi sorozat lesz A szultána
Fotó: TV2

A török sorozatok kedvelői tűkön ülve várták a kedd estét, ugyanis ekkor érkezett a képernyőkre A szultána premierepizódja. A nézők részéről kapott hideget-meleget egyaránt a széria: sokan kifogásolták a vágást, vagy épp a kihagyott részleteket hiányolták. Ennek ellenére jól indíthatott a Szulejmán folytatásaként is emlegetett dráma, hiszen a TV2 közleményben adta ki, hogy ezentúl minden hétköznap este ott lesz a képernyőkön.

A sorozat a török történelem egyik legbefolyásosabb szultánájáról, Kösemről szól, akinek portréját meglátva az ifjú Ahmed szultán – aki akkor még herceg – azonnal beleszeret. Trónra lépésekor Anastasiát elrabolják otthonából, hogy az uralkodó háremébe vigyék...

Az izgalmas történelmi sorozat első részének ismétlését tegnap este láthatták a nézők, a mai naptól kezdve pedig Kösem minden hétköznap a képernyők elé ülteti a megtörtént eseményeken nyugvó történelmi drámák rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek