Starity

Vin Diesel sok mindent köszönhet Paul Walkernek

2016. szeptember 19. 08:08   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori munkatársak nagyon szoros kapcsolatot ápoltak egymással – ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Vin Paul után nevezte el kislányát.

hirdetés

Mindig is nyílt titok volt, hogy a legendás Paul Walker és Vin Diesel nemcsak kollégák voltak, hanem igen szoros kapcsolatot is ápoltak egymással, ezért is volt mélyponton Vin, amikor megtudta, hogy jó barátja 2013. november 30-án elhunyt egy autóbalesetben. Diesel a napokban töltött fel egy videót közösségi oldalára, amiben többek között arról is szót ejtett, hogy kinek hatására akart jobb édesapa lenni.

Szeptember 17-én egy jótékonysági rendezvényen Walker édesapja és bátyja mellett a 49 éves színész is részt vett, ahol őszintén megnyílt rajongóinak és elárulta, hogy számára mit is jelentett egykori kollégája. 

Paul mindig arra biztatott, hogy jó édesapa legyek. Ő volt az egyedüli, aki azt tanácsolta, hogy menjek a kórházba, vágjam el a köldökzsinórt. Egyedül ő tudott arról, hogy gyerekem fog születni, egész Kalifornia sem sejtette. Állítom, hogy Isten küldte Pault, csak azért, hogy a helyes útra vezethessen. Talpra állított. Amikor még a Halálos iramban első részének a forgatásán vettünk részt, én harmincéves voltam, de magánéletemben semmi érdemest nem értem el, de ő igen, már apuka volt. Akárhányszor a kocsiban ültünk és száguldottunk, mindig mondta, hogy az apaság egyáltalán nem rossz dolog, vagy ijesztő. Számos jó tanácsot köszönhetek neki. És tessék, ma már van egy gyönyörű lányom, akit Paul után neveztem el

– zárta mondandóját Vin, akinek szavai nemcsak a rajongókat hathatta meg, hanem Paul rokonait és közeli barátait is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek