Starity

Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról

2010. október 05. 19:07   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy Justin Bieber Selena Gomez számára nem egy nagy szám, és egy csípős kifejezéssel írta le a 16 éves fiút a BBC Show-ban, amit a tv-ben élő adásként közvetítettek.

hirdetés
Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról

Már sokan „támadták” Justin Biebert azzal, hogy ő nem tehetséges, túl alacsony, stb. Erre a hosszú listára Selena Gomez is felkerült, akinek elég durva megjegyzése „áradt" a tinisztárra.

Ő egy dinka” – jelentette ki a 18 éves sztár egy elég híres tévéshow-ban a BBC-n, majd így folytatta: „De tényleg! Szeretem, meg minden, jó vele együtt lógni, de csak egy 16 éves gyerek, aki egyáltalán nem beképzelt, annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik.”

Selena és Justin jó barátok, hiába a kis korkülönbség, viszont a Year without Rain énekese még mondta a magáét: „Ő nem olyan szuper, mint amilyennek beállítja magát! Értem én, hogy a sok kislány oda van érte, de már teljesen el van szállva! Ő csak vicces, de nem egy nagy szám.”

Ezek után a két műsorvezető, AJ Odudu és Tom Deacon a Wizards of Waverly Place sztárját arról kérdezték, hogy szereti-e Justint, amire Sel így felelt: „Olyan, mint az én »kisöcsém«, szeretem, de sosem járnék vagy randiznék vele!”

Az interjút élőben közvetítették,  de természetesen felkerült a YouTube-ra, így mindenki hallhatja, hogy a Disney-sztár teljesen komolyan gondolja a dolgokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek