Starity

A metalvilág nagyjai szerepelnek az Amon Amarth új klipjében

2016. szeptember 20. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Év elején jelent meg a svéd vikingek legújabb nagylemeze, most pedig egy újabb kisfilmet mutattak be a nagyérdeműnek, amelyben a metalvilág nagyjai is szerepet kaptak.

hirdetés
A metalvilág nagyjai szerepelnek az Amon Amarth új klipjében
Fotó: Facebook / Amon Amarth

Márciusban került az üzletek polcaira az Amon Amarth legújabb nagylemeze, amely a Jomsviking elnevezést kapta. A világszerte elismert zenekar az eddigi legsikereseb lemezét tudhatja magáénak, ugyanis szerepel rajta egy duett is, amelyet a már-már legendás Doro Pesch-sel készítettek el. Az első hivatalos dal és klip a First Kill volt a lemezről, amely egyben az album felvezetőjeként is szolgált.

Tegnap újabb kisfilmmel örvendeztették meg a metalközönséget a srácok a Raise Your Horns című dalhoz készült kisfilm képében, melynek különlegessége abban rejlik, hogy nemcsak rajongók, hanem kollégák is szerepelnek benne: fellelhető többek között Joakim Brodén (Sabaton), Doro Pesch (ex-Warlock, Doro), Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp, Nightwish) és Matt Heafy (Trivium) is – csak hogy pár nevet említsünk.

A csapat egyébként fellépett az idei Rockmaraton fesztiválon is, de ha lemaradtál róla és szeretnéd bepótolni a lemaradást, akkor ne habozz, ugyanis a srácok december 6-án ismét színpadot robbantanak majd Magyarországon – ezúttal viszont a budapesti Barba Negrában csípheted el őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek