Starity

Justin Bieber újra szingli

2016. szeptember 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? énekese hat hét együttjárás után szakított tinédzser barátnőjével.

hirdetés

Justin Bieber és Sofia Richie kapcsolata csak nemrég vált barátiból romantikussá, ám úgy tűnik, hogy a viszony hamarabb véget ért, mielőtt igazán komolyra fordulhatott volna. A párhoz közel álló barátok ugyanis máris azt rebesgetik, hogy a két fiatal szakított egymással, kapcsolatuk pedig sokkal kevésbé volt hivatalos, mint ahogy azt a média a közönség elé tálalta.

Hivatalosan sosem voltak együtt, csak szimplán együtt lógtak és szórakoztak

– nyilatkozta egy forrás az E! Newsnak, majd hozzátette, hogy a románc azért ért véget, mert az énekes nem akart komoly kapcsolatba bonyolódni. 

Fotó: Instagram / Justin Bieber

A köztünk lévő kapcsolat különleges. Justinnal nagyon könnyű szót érteni, ilyet pedig nem könnyű Los Angelesben találni

– vallotta egy korábbi interjúban Sofia, aki sokkal inkább szerette volna, hogy ez a kapcsolat tovább tartson, mint amennyire Justin.

A kapcsolatuk a barátságukra épült, ami nagyon jó alap. Még nem adtak nevet a dolognak, igyekszenek lassan haladni. Sofia szeretné, ha hivatalosan is együtt lennének, és bízik abban, hogy afelé tartanak a dolgaik. Mindig érzett valamit Justin iránt

– magyarázta egy másik bennfentes korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek