Starity

Visszatérésére készül a One Direction?

2016. szeptember 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy hamarosan valóra válik a Directionerek álma, legalábbis erre következtetünk a csapat weboldalán megjelenő újdonságról.

hirdetés

Ugyan a srácok jelenleg is szabadságon vannak, ám a tegnapi nap folyamán izgalmas hír terjedt el a rajongók körében, miután a One Direction weboldalán az Elmúlt események „fül” mellett megjelent a Jövőbeli események címszó, ami arra engedett következtetni, hogy a srácok jelenleg is fellépéseket egyeztetnek. 

Fotó: www.onedirectionmusic.com (screenshot)

A fentiek fényében rövid időn belül trend lett a #ThisIsNotTheEndOfOneDirection hashtag a Twitteren, ám a nagy visszhang közepette a onedirectionmusic.com kezelői eltávolították a cirkuszt kiváltó „fület”, így továbbra is kérdéses, mi folyik a háttérben.

A hír már csak azért is felspannolta a csapat rajongótáborát, hiszen amióta a srácok bejelentették, hogy szünetre mennek, egyre többször röppent fel a pletyka, hogy valójában feloszlott a One Direction, és csak a rajongók hisztériáját akarják így elkerülni.

Erre engedett következtetni az is, hogy mind a négy fiú önálló projektekbe kezdett: Harry szerepet vállalt a Dunkirk című filmben, valamint megkezdte szólólemezének munkálatait; Liam és Niall egyaránt aláírtak egy-egy lemezszerződést; Louis pedig saját kiadót alapított. Hogy mi jön ezek után, csak találgatni tudunk, de végre felcsillant a remény arra vonatkozóan, hogy talán mégsem fellegzett be végérvényesen a csapatnak.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek