Starity

Chris Pratt visszavonul

2016. szeptember 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy nyomás, a rengeteg munka és a családjától messze töltött hónapok kikezdték a színész idegeit.

hirdetés

Tizennégy hónapig úton voltam, három filmet forgattam egymás után, így kiveszek hat hónap szabadságot

– nyilatkozta Chris Pratt a Parade magazinnak, és hozzátette, hogy ezidő alatt szeretné sok helyre elvinni a fiát, Jacket, illetve felesége, Anna Faris is nagyon hiányzik neki, hiszen szoros időbeosztásuk miatt alig volt idejük találkozni az elmúlt hónapokban.

A színész munkái végeztével a nyarat végre szerettei körében tölthette, ami saját bevallása szerint nagyon rájuk fért, és rendkívül élvezték is, hogy több időt tölthettek együtt.

Tizennégy hónapig úton voltam, így még szép, hogy nem volt időm se magamra, se a családomra. Jó volt, és kellett is nagyon, de most fel vagyunk villanyozva [hogy többet lehetünk együtt]. Horgásztunk, tábortüzet raktunk és együtt vacsoráztunk a nyaralás alatt, ami remek volt. Megkaptuk a tökéletes álomvakációt, amire már oly régóta vártunk

– vallotta a színész, aki a szabadsága alatt is elsősorban a családjának akar élni, valamint szeretné végre kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek