Starity

Liam Hemsworth hetekig éheztette magát egy szerep kedvéért

2016. szeptember 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész saját bevallása szerint nagyon készült A ruhakészítőben alakított karaktere egyik fontos jelenetére.

hirdetés

Szeptember 23-án érkezik az amerikai mozikba a Liam Hemsworth és Kate Winslet főszereplésével készült film, A ruhakészítő. A két színész New Yorkban népszerűsítette a Rosalie Ham bestsellerén nyugvó, Jocalyn Moorhouse rendezte alkotást, amikor mikrofonvégre kapta őket az E! News riportere. 

A történet középpontjában Tilly (Kate) áll, aki fájdalmas múltjával szembesülendő, hazatér ausztrál szülőhazájába, hogy édesanyjáról gondoskodjon, időközben pedig beleszeret egy helyi gazdába, Teddybe (Liam). A filmben van egy jlenet, melyben fehérneműre vetkőzik a férfi főszereplő, hogy Tilly lemérje az arányait egy új öltönyhöz – erre a jelenetre készült lázasan az ausztrál színész.

Fotó: Universal Pictures

Hetekig nem ettem, és a felvétel előtt csináltam pár fekvőtámaszt. Bármikor, amikor az embernek le kell vetkőznie, jó ha csinál belőle párat

– magyarázta Hemsworth az interjú során, mire kolléganője hozzátette, hogy meglátása szerint remek formában van, ugyanakkor az adott jelenet számára is emlékezetes maradt.

Amikor eljutottunk arra a pontra, hogy le kellett mérnem Liam csípőjét, hallottam, hogy korog a gyomra. Arra gondoltam, hogy Szegény drágám, essünk túl rajta

– elevenítette fel a színésznő, Liam pedig bevallotta, hogy a hetekig tartó éhezést egy hatalmas adag hamburgerrel és sült krumplival ünnepelte.

Rengeteg sült krumplit ettem a forgatást követő napon. Miután túl vagy egy ilyen vetkőzős jeleneten, az jut eszedbe, hogy amilyen hamar csak lehet, el akarsz jutni egy McDonald's-ba vagy bárhova. Alapvetően nem szoktam a McDonald's-ban étkezni, de akkor egy olyan helyre volt szükségem, ahol van hamburger és sült krumpli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek