Starity

Klippremier: Lady Gaga – Perfect Illusion

2016. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mother Monster néhány órája tette közzé legújabb szerzeményéhez forgatott kisfilmjét.

hirdetés
Klippremier: Lady Gaga – Perfect Illusion

Végre megérkezett Lady Gaga Perfect Illusionjének videoklipje, mely garantáltan táncra penderít mindenkit! A kislemez egyébként szeptember 9-én jelent meg, mintegy beharangozandó a Grammy-díjas énekesnő október végén megjelenő ötödik nagylemezét, a Joanne-t. 

Nagyon-nagyon szeretem Taylort [Taylor Kinney, Gaga exe – a szer.]. Ez nem egy ellene szóló dal. Ő a legjobb barátom. A Perfect Illusion nemcsak az én vagy az ő érzéseiről szól, hanem a barátaim, a testvérem érzéseiről, melyeket egy kapcsolatban megéltünk. Mindannyiunkról szól. Sosem használnám a zenét vagy a nyilvánosságot arra, hogy fájdalmat okozzak valakinek, pláne nem olyannak, akit ennyire szeretek

– nyilatkozta a dal kapcsán az énekesnő.

Az új kisfilmet Andrea Gelardin és Ruth Hogben rendezte, és Los Angeles külvárosi területén forgatták a nyár folyamán. Gaga megjelenéséért az énekesnő régi jó barátja és stylistja, Brandon Maxwell felelt, magát a videót pedig a Scream Queens tegnap este debütált második évadának reklámszünetében láthatták először a nézők, de azóta a YouTube-ra is felkerült, hogy a szélesebb közönség is elérhesse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek