Starity

Lakatos Levente lekörözte J. K. Rowlingot

2016. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltok polcaira kerül az Aranykönyv-díjas szerző Szigor című regénysorozatának második kötete.

hirdetés
Lakatos Levente lekörözte J. K. Rowlingot

Lakatos Levente a napokban jelentette be, hogy rövidesen megjelenik a Szigor-sorozat második, A pillangók ébredése című kötete, melyben nyomon követhetjük, hogyan alakul kedvenc főhőseink (Szigor és Liza) kapcsolata az izgalmas fordulat után, mellyel az első regény, A tiltás gyönyöre záródott. 

A rajongók minden kétséget kizáróan tűkön ülve várják az ugyancsak izgalmasnak ígérkező folytatást, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a regény a Libri könyvkiadó előrendelési sikerlistájának élén áll – lekörözve J. K. Rowling újdonságát, a Harry Potter és az elátkozott gyermeket. 

Nagyon nagy öröm, hogy az olvasóim ennyire várják a Szigor-sorozatom második kötetét. És természetesen nagyon megtisztelő, hogy a Harry Potter-színdarabot is sikerült megelőzni a Libri listáján. Amit ígérhetek, hogy az új regény még szenvedélyesebb, valamint még romantikusabb lesz az első résznél. Sok meglepő fordulat várható

– nyilatkozta szerkesztőségünknek a siker kapcsán a szerző.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek