Starity

Anna és Miklós lett a Nyerő Páros!

2016. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: AriSellyTini

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű realityjében, a Nyerő Párosban, Anna és Mikike győzedelmeskedett nyolc pár közül.

hirdetés

Az RTL Klub sztár-valóságshowjában nyolc pár költözött be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergyely Róbert és Némedi Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra. A műsorvezető Sebestyén Balázs volt. Csak egy győztes maradhatott, ők pedig Peller Anna és Lukács Miklós lettek. A nyereményük a Nyerő Páros 2016 cím és a játék során összegyűjtött pénz. 

A döntőbe Peller Anna és Mikike, illetve Valkó Eszter és Péter jutott be. Ahhoz, hogy a döntőbe jussanak, rengeteg kemény feladatot kellett teljesíteniük. A döntőt a nézők élőben nézhették. A vetélkedőt Peller Anna és Lukács Miklós nyerte, méghozzá igen meggyőző 92,42 százalékkal. A második helyezett Valkó Eszter és Radócz Péter lett 7,58 százalékkal.

RTL.hu

A verseny alatt barátságok és konfliktusok is kialakultak.

Ide kattintva képekben viszanézheted a Nyerő Páros adásait!

A finálé visszanézhető ide kattintva!

via RTL.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek