Starity

Érkezik a Liv és Maddie utolsó évada

2016. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig úgy tudtuk, hogy a Disney Csatorna sorozata, a Liv és Maddie a 3. évaddal fog lezárulni.

hirdetés

Év elején mindenki úgy tudta hogy a Liv és Maddie sorozatnak ezennel vége. A rajongók nagyon szomorúak voltak a sorozat lezárása miatt és hogy kedvenc ikerpárosuk (Dove Cameron) és a Rooney család kalandjai véget érnek. A Twitteren trendeket indítottak, hogy adjanak még egy utolsó évadot a sorozatnak. Ez a téma a világhálót is bejárta. A Disney a rajongók kérésére ezután felfigyelt, és engedélyezte a sorozat új évadát, ami szeptember 23-án debütált az amerikai Disney Csatornán. 

A sorozat ezúttal nem a megszokott stílust fogja majd képviselni. A sorozat 4. évada Liv és Maddie: Cali Style-ként lesz majd ismert. Ami annyit jelent hogy a Rooney család Los Angelesbe költözik és egy új szereplőt is láthatunk majd a folytatásban, ő pedig Lauren Lindsey Dozis.

A Rooney család azért költözik Kaliforniába, hogy Liv tovább fejleszthesse színészi karierjét, amíg Maddie a főiskolai kosárlabda ösztöndíjat szeretné megszerezni.

Fotó: Disney

Itt pedig megtekinthetitek a sorozat új főcím dalát:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek