Starity

Jared Leto nem akarna lány lenni

2010. október 06. 17:05   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jared Letónak ismét sikerült bebizonyítania, hogy szereti sokkolni az embereket. A minap arról nyilatkozott, hogy milyen érzés is volt lánynak öltözni, és úgy is viselkedni.

hirdetés
Jared Leto nem akarna lány lenni

Jared Leto a közelmúltban lánynak öltözött, és akként is viselkedett. Most megtudhatjuk, milyen érzés volt a híres énekesnek ezt a szerepet megtestesíteni. Arról beszélt, hogy bár nincs sok izom a végtagjain, mégis látszott rajta, hogy nem nő, az arcvonásai miatt is.

Mindig is érdekelt, milyen lehet csajnak lenni, kíváncsi voltam, milyen reakciókat váltanék ki lányként, de be kellett látnom, a testi adottságaim nem teszik lehetővé, hogy hitelesen alakíthassam ezt a szerepet. Túl markánsak az arcvonásaim, és bár viszonylag kevés izommal rendelkezem, mégis elárulják, hogy férfi vagyok. Nem állt jól a rózsaszín top, pedig rettentően sokáig keresgéltem a megfelelő rucit, sőt, még parókát is szereztem, plusz orosz akcentussal beszéltem!

Jared a Madison Avenue-n sétált az öltözékben, hogy letesztelje utánafordulnak-e a férfiak, de csalódnia kellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek