Starity

Tarolt a Facebook igaz története

2010. október 06. 19:07   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kritikusok állítása beigazolódott: a The Social Network amerikai premierje még csak egy hete volt, de már az első napon több mint 8 millió dollárnyi bevételt hozott.

hirdetés
Tarolt a Facebook igaz története

„Nagy meglepetés volt számomra, de David Fincher új drámája, a The Social Network már a premier napján több mint 8 millió dollárnyi bevételt hozott. Ebből arra következtek, hogy a hétvégén 25 millió dollárral gazdagodhatott a rendező.” – írta a Popstar magazin kritikusa.

Ám nem csak a rendező és a kritkusok lepődtek meg ezen a hatalmas sikeren, hanem a főszereplők is (Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Brenda Song, Andrew Garfield).

„Mindent megtettünk a film sikeréért, de ez a hatalmas érdeklődés engem is meglepett,  bár szerintem a legnagyobb munkát a rendező végezte. David Fincher egy csodálatos rendező, nagyon jó élmény volt vele dolgozni!Remélem, a film sikere töretlen marad.” – mondta az ifjú színésznő.

A magyarországi premierről nem sokat tudunk, de ha minden igaz, akkor még idén ellátogat hozzánk a Facebook és Mark Zuckerberg története.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek