Starity

Shia LaBeouf beszólt Robert De Nirónak

2010. október 06. 19:07   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformers sztárjától már megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét, legutóbb Robert De Nironak szólt be.

hirdetés
Shia LaBeouf beszólt Robert De Nirónak

A Transformers sztárja, Shia LaBeouf többször gerjesztett már botrányt folytonos kritizálásával; Shia sem a színészeket, sem a filmeket nem kíméli. 

A fiatal színész korábban a Transformers második részét szidta, amivel nagy kárt okozott a filmnek. Egy újabb interjúban pedig az Indiana Jones negyedik része iránti nemtetszését fejezte ki: „Nem volt elég jelentős a szerepem, úgy érzem, hogy a karakterem csak azért kellett, hogy a nézők új generációja tudjon kivel azonosulni.” – fejtegette a színész, majd azt is hozzátette, hogy szerinte az Indiana Jones negyedik része fel sem érhet az előző három rész szintjére.

De nemcsak a filmekkel, hanem a színészekkel sem szimpatizál a fiatal hollywoodi sztár, legutóbb még Robert De Nirónak is be mert szólni: „Soha nem akarok elégedett lenni a helyzetemmel, mert oda jutnék, ahol most Robert De Niro tart. Ha az ember elkényelmesedik, szépen lenullázza magát mint színész, ezt pedig soha nem bocsátanám meg magamnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek