Starity

Nótár Mary: „Boldogan várom a babámat!"

2016. szeptember 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó néhány pletyka kapott szárnyra, miután a várandós Nótár Mary elérhetetlenné vált. Most ezeket tisztázza a mulatós zene ifjú királynője.

hirdetés
Nótár Mary: „Boldogan várom a babámat!"
Fotó: Lokál

Nótár Mary a Lokál nevű internetes újságnak adott interjút, amelyben tisztázni kívánja a róla elterjedt koholmányokat. Különböző internetes fórumokon azt taglalták, hogy az énekesnő valójában nem is várandós, sőt, a Story nevű magazin egyenesen Mary szexuális identitását kérdőjelezte meg, miután egy fotón a 31 éves sztárt egy másik nővel kapták lencsevégre.

A Lokál telefonon kereste meg Maryt, akinek telefonját egy magát párjaként említő férfi vette fel, ám ő civilként érthető okokból nem kívánt nyilatkozni. 

Mary a következőket mondta az újságírónak:

Korábban a családomat borzasztóan rosszul érintették ezek a koholt vádak, de ma már csak nevetünk, hogy még egy botorság lát napvilágot. Hathetes kismamaként nem egyszerű ezeket a vádakat úgy kezelni, hogy ne idegeskedjek. Dáviddal felhőtlenül boldogan várjuk a gyermekünket. Ez a rengeteg hercehurca senkinek nem tesz jót, nem is tudom, mit csinálnék, ha valami történne a kicsivel, ezért úgy döntöttem, hogy mától csak közleményben vagy az ügyvédem mellett fogok nyilatkozni, de egy időre biztosan elzárom a csapokat

 – közölte, majd azt is hozzátette, hogy Dávid továbbra sem szeretne a médiában szerepelni, ezért közös fotót sem tesz közzé magukról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek