Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. október 02. 19:07   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét eltelt egy újabb hét: nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

Így élvezi a napsütést Lady Gaga

A gyönyörű énekeső jelenleg is gőzerővel dolgozik, ám jut ideje egy kis kikapcsolódásra is, de mint a képből is jól kivehető Gaga még nyaralása közben sem tud elszakadni a munkától – nem is csoda, hiszen gőzerővel készül a Super Bowl fellépésére. Ennek ellenére fotóját elnézve mi szívesen cserélnénk vele helyet.

Kirobbanó formában van Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja igen felcsigázta rajongóit, mikor kiderült, nem kívánja folytatni szereplését a sorozatban, sőt, lehet az utolsó részekben sem tér vissza. Mindenesetre Nina nemrégiben kirakott Instagram-képéből ítélve a fiatal színésznő kirobbanó formában van.

Letartóztatták Joe Jonast

A DNCE frontembere nemrég egy igen vicces és szórakoztató képet osztott meg követőivel: a piszkosul helyes énekes biztos valami csúnya hibát követhetett el, amiért bűnhődnie kellett New Yorkban.

Rihanna új kollekciójával nem lehet betelni

A szexis énekesnő nagyon elfoglalt mostanában. Koncertet ad világszerte, de tud időt szakítani másik nagy szenvedélyére, a ruhatervezésre is. Rihanna jelenleg még mindig az egyik legnépszerűbb márkának, a Pumának tervezi egyedibbnél-egyedibb költeményeit.

Ibizán sütteti a hasát Jade Thirlwall

A Little Mix cuki énekesnője jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, méghozzá nem kisebb helyen, mint Ibizán. A képet elnézve nemcsak Gagánál, de nála is lehet irigykedni a valami eszméletlen szép idő miatt.

Hihetetlen helyen élvezi pihenését Perrie Edwards

A szintén Little Mix nevű banda énekesnője is megadja a módját a kikapcsolódásnak. Bár Jade-hez eltérően ő inkább a gyönyörű, de hűvös Kanadát és a tiszta hegyi levegőt részesíti előnyben.

Vin Diese készen áll a Halálos iramban nyolcadik részére

A tehetséges színész ismét a Halálos iramban című filmben köszön vissza ránk. Ha minden igaz, az aktuális rész 2017. április 14-től tekinthető meg hazánkban is.

Magyar feldolgozást osztott meg Jason Derulo

A Wiggle énekese nemrég osztotta meg azt a videót, ami 2015-ben hatalmas mém lett Magyarországban. Nincs olyan ember hazánkban, aki legalább egyszer nem találkozott volna ezzel a fiúval, aki poénosan felvette, ahogy Jason egyik legsikeresebbnek számító dalát előadta. Nos, ez most Jasonhöz is eljutott, és meg is osztotta Instagram-oldalán.

 

Jason (@jasonderulo) által közzétett videó,

Smink nélküli képet posztolt Kim Kardashian

Kim ezúttal is bebizonyította, tud még meglepetéseket okozni. Bár a valóságshow-sztárt többnyire inkább tetőtől talpig sminkben láthatjuk, ezúttal kivételt tett, és megmutatta fedetlen arcát is, amit lássuk be, jól is tett, hiszen valami eszméletlenül szép még így is.

Elhunyt kutyusáról emlékezett meg Zendaya

A 19 éves színész-énekesnő nemrég osztotta meg ezt a nagyon szívmelengető képet, amin szeretett kutyusával volt látható. Zendy kis kedvence, a Midnightra névre hallgató, óriás schnauzer még tavaly hunyt el.

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett fénykép,

Adam Lambert új fotósorozatot készített

Azt még nem tudjuk, milyen okból kapták lencsevégre Adamet, aki hamarosan az X Faktorban zsűrizik Sydneyben, de az biztos, hogy eszméletlen helyes a 34 éves énekes.

Harry Styles visszatért Instagramra

Egyszerűen képtelenek vagyunk betelni az Another Man fotósorozatával, és nem hisszük, hogy valaha is sikerülni fog.

Zayn & Gigi még mindig nagyon édes

Egyszerűen eszméletlenül mutat együtt Zayn Malik és Gigi Hadid. Ezt a bensőséges pillanatot a modell osztotta meg, ezzel is mutatva, mennyire boldgok együtt. Aw!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek