Starity

Vanity Fair: a férfiak álma Jennifer Aniston

2010. október 06. 22:10   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston részt vett a Vanity Fair 60 Minutes című tényfeltáró televíziós műsorában, ahol szavazást indítottak, melyet meg is nyert, miszerint ő a legkelendőbb női híresség.

hirdetés
Vanity Fair: a férfiak álma Jennifer Aniston

A Jóbarátok című sorozat sztárja magasan megnyerte a vesenyt. Mindkét nem szerint Jennifer a legjobb választás. A férfiak 27%-a gondolta így, míg a nők 32 %-a gondolja azt, hogy Jennifer Aniston minden férfi álma.

A korábbi Bond-lány, Halle Berry csak a második helyet szerezte meg, míg a harmadik helyezést Tiger Woods exfelesége, Elin Nordegrent nyerte el, aki csupán 15%-ot kapott, így jócskán lemaradt az első helyről.

A meglepetést mégis a negyedik helyezet váltotta ki,  ugyanis a veterán színésznőre, Betty White-ra esett a választás. Ráadásul a szavazatok 11%-át nyerte meg, ezzel megelőzte a nála 64 évvel fiatalabb énekesnőt, Lady Gagát, aki csupán 5%-os szavazati aránnyal az ötödik helyen végzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek