Starity

Roberttel és Kristennel töltött egy napot

2010. október 07. 08:08   |   Szerző: Bondgirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mennyit ér egy nap Kristennel és Roberttel? Az egyik internetes oldal jótékonykodási célból aukciót hirdetett, hogy egy teljes napot a sztárpárral lehessen tölteni.

hirdetés
Roberttel és Kristennel töltött egy napot

Az egyik rajongó több mint hatvanezer dollárt, azaz több mint 12 millió forintot fizetett ki, hogy az utolsó Twilight-rész forgatásán az egész délutánt velük tölthesse.

A sztárvámpír és kedvese népszerűségét mutatja, hogy 100 dollárról indult az aukció, de néhány órán belül már elérte a tízezres határt. Az utólsó percekben érkezett egy nagyobb felajánlás, ami által lezárták az aukciót. A nyertes rajongóról semmit sem lehet eddig tudni, csak a felhasználó nevét, mellyel regisztrált az oldalon.

Az aukció nyertese nem csak azt nyerte, hogy találkozhat Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal, hanem repülőjegyet  Vancouverbe, szállást és más VIP-szolgáltatásokat is.

A különleges aukción befolyt összeget a szervezők jótékony célra fogják felhasználni: a Stand Up to Cancer kapja, akik a rák gyógymódját kutatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek