Starity

Véget ért a Pókember forgatása

2016. október 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új Pókember-reboot sztárja az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy dobozba került a történet.

hirdetés
Véget ért a Pókember forgatása

Tavaly ilyenkor még javában folytak a meghallgatások és a találgatások azt illetően, hogy ki lesz az a szerencsés, aki Tobey Maguire és Andrew Garfield után életre keltheti Pórkembert, mostanra pedig már el is készült a jövő nyáron a mozikba kerülő alkotás.

A Jonathan Goldstein és John Francis Daley forgatókönyve nyomán Jon Watts rendezte film a Spider-Man: Homecoming címet viseli, főbb szerepeiben pedig olyan sztárokat láthatunk majd, mint Tom Holland, Robert Downey Jr., Zendaya, Marisa Tomei, Logan Marshall-Green, Michael Keaton és Donald Glover.

A híresztelések szerint az újdonsült adaptáció által jobban bepillanthatunk majd Peter Parker magánéletébe – így utolsó középiskolás évébe is –, a premierre pedig várhatóan 2017. július 7-én kerül majd sor.

A film sztárja, Tom Holland az Instagramon hozta nyilvánosságra az alábbi bejegyzés keretein belül, miszerint a forgatás véget ért, a nyersanyag dobozba került.

Az utolsó napunk a @spidermanhomecoming forgatásán és így érezzük magunkat most

– írta a kép mellé a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek