Starity

Megérkezett a sztárdömpinget felsorakoztató Keeping Up with the Joneses előzetese

2016. október 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Ha valami garancia a sikerre, akkor a legnépszerűbb sztárok felsorakoztatása mindenképpen az – jól tudják ezt a Keeping Up with the Joneses készítői is.

hirdetés

Október 21-én kerül az amerikai mozikba a Michael LeSieur forgatókönyve nyomán Greg Mottola által rendezett akcióvígjáték, melyben A-listás sztárok egész garmadáját sorakoztatták fel a készítők a siker reményében.

A történet középpontjában a Gaffney házaspár, Karen (Isla Fisher) és Jeff (Zach Galifianakis) állnak, akik kisvárosi polgárokként gyanút fognak, amikor beköltözik a szomszédjukba a Jones házaspár, Natalie (Gal Gadot) és Tim (Jon Hamm). Mint kiderül, Gaffney-ék aggodalmai nem voltak alaptalanok, ugyanis városuk új lakói valóban nem átlagosak: kémekként keresik a kenyérre valót…

Az izgalmasnak és egyben szórakoztatónak ígérkező alkotás egyébként némileg a Brad Pitt ás Angelina Jolie főszereplésével készült Mr. & Mrs. Smith-re hajaz, és bár hazánkban egyelőre még nem tűzték ki a premierdátumot, a tengerentúlon hatalmas várakozás előzi meg a bemutatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek