Starity

Tini Stoessel turnéra indul

2016. október 07. 08:08   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Violetta főszereplője tegnap alaposan meglepte rajongóit és bejelentette hogy turnéra indul.

hirdetés
Tini Stoessel turnéra indul

Martina Stessel napok óta lázban tartotta rajongóit, hiszen közösségi oldalain közzétett tartalmainak mindegyike arról árulkodott, hogy valami nagy dobásra készül október 6-án. Mint kiderült, nem ok nélkül spannolta fel a közönségét, mivel bejelentette, hogy ismét turnéra indul.

A fellépéssorozat a Tini Got Me Started elnevezést kapta, az állomásokat beharangozó videóból pedig megtudhattuk, hogy több Európai nagyvárosba is ellátogat majd, ám Budapest egyelőre nincs közöttük. Hazánkban egyébként tavaly már megfordult, összesen négy teltházas konceretet adott a Violetta Live keretein belül.

Nagyon boldog vagyok! Végre bejelenthetem a turnémat. A Tini Got Me Started Tour hamarosan elkezdődik. El tudjátok hinni? Alig várom, hogy énekeljek és táncolhassak veletek, srácok. A következő napokban / hónapakban még bejelentek néhány állomást, különböző országokban. Ma megkaptam az ausztriai, a német és a svéd időpontokat

– írta Tini a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene új turné tini
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek