Starity

Új előzetes érkezett a Teen Wolf utolsó évadához

2016. október 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 15-én startol el az MTV népszerű fantasy/drámasorozatának utolsó évada.

hirdetés

Izgalmas, érzelmes és szívfacsaró jeleneteknek lehetünk majd szemtanúi a Teen Wolf hatodik és egyben utolsó évadában – legalábbis erre utal a néhány órája megérkezett legújabb előzetes. Az új szezonban szemtanúi lehetünk Stiles (Dylan O’Brien) eltűnésének, akire valamilyen oknál fogva nem emlékeznek majd a szerettei. Ha ez nem lenne elég, a rettegett Peter (Ian Bohen) is visszatér, hogy felborzolja a kedélyeket Beacon Hillsben, és mint tudjuk, ahol ő megjelenik, ott kő kövön nem marad.

Az utolsó évad egyébként több kérdést is felvet majd, hogy vajon Stiles visszatalál-e a többiekhez, Lydia (Holland Roden) fogja-e viszonozni a hozzá fűződő gyengéd érzéseit, és egyáltalán hogyan alakul a falka sorsa a továbbiakban. Képesek lesznek megbirkózni a rájuk váró megpróbáltatásokkal vagy összeroppantja őket a bűntudat, a félelem és a reményvesztettség érzése? Mindez kiderül a sorozat november 15-én visszatérő új évadából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek