Starity

Visszavonul egy időre a Kardashian család

2016. október 07. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian megtámadása mély nyomott hagyott mindenkiben: a Kardashian család nem kér többet a rivaldafényből, legalábbis egy ideig biztosan nem.

hirdetés
Visszavonul egy időre a Kardashian család
Fotó: Sugarscape Illustration

10 éve megy majdnem a Keeping Up with the Kardashians az E!-n, azonban úgy tűnik, egy ideig biztosan mellőznie kell a világnak a kedvenc valóságshow-ját. Kim Kardashian támadása után Párizsban a család minden publikus megjelenést visszamondott, és határozatlan ideig vissza kívánnak vonulni.

Kim tegnap tért vissza Los Angelesbe gyermekeivel, édesanyjával és férjével, hiszen az ottani birtokukat biztonságosabbnak tartja. Kim egyébként barátai elmondása szerint borzalmas van, minden órában elsírja magát, és csak magát hibáztatja a történtekért – így Kanye ajánlatát is visszautasította, hogy vesz számára egy másik gyűrűt.

A Kardashian lány emellett megerősítette biztonsági szolgálatát, hiszen eddig nem tartotta fontosnak, hogy több ember vegye őt körül, netán felfegyverkezve, de a legnagyobb félelme az, hogy elrabolják gyermekeit, így a jövőben mindent meg fog tenni a biztonságuk érdekében – számolt be róla a Daily Mail.

Kim egyébként napok óta nem aktív semmilyen közösségi oldalán, ami érthető, hiszen annak alapján tudták beazonosítani hollétét, és rabolták ki. Ismerősei szerint erre rájátszott a sok negatív vélemény is, így minden appet törölt ideiglenesen telefonjáról.

A család többi tagját is megrázta a hír, így egyetértettek abban, hogy a dolgok nagyon elfajultak hírnevüket illetően, és jó lesz egy ideig pihentetni a dolgokat. Híres rapper férje, Kanye West is lemondta az összes jövőbeli show-ját az Államokban.

Kylie és Kendall Jenner már más tészta: a két fiatal saját karriert tud a háta mögött, hiszen az egyik elfoglalt kozmetikai cégével, míg a másik az egyik legbefolyásosabb modellé nőtte ki magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek