Starity

Az amerikai premier után elhozza hazánkba a Cool a Frequency című sorozatot

2016. október 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rendkívüli gyorsasággal hoz el nekünk egy új sorozatot az RTL csoport egyik kábelcsatornája, a Cool.

hirdetés
Az amerikai premier után elhozza hazánkba a Cool a Frequency című sorozatot
Fotó: The CW

Október 20-án, csütörtökön, 22:10 perckor fog bemutatkozni nálunk a The CW egyik újdonsága, a Frequency. A sorozat a Coolra fog érkezni Kapcsolat címmel, két héttel az amerikai premier után. A főszerepben Peyton Listet láthatjuk, aki eddig olyan sorozatokban tűnt fel, mint A kiválasztottak, a Flash – A villám vagy a 2008-ban bemutatott 90210.

A széria a 2000-ben megjelent, azonos című filmen nyugszik, maga a történet pedig egy nyomozónőről, Raimyről szól, aki boldog életet él és munkájában is sikeres, ám súlyos apakomlexussal küzd. Egy nap felfedezi, hogy a rádión keresztül képes beszélni 20 évvel korábban elhunyt apjával, Frankkel, aki halálát megelőzően be volt épülve egy szervezetbe, lánya pedig fgyelmezteti őt, hogy később le fog bukni. Apja ezzel elkerülheti a halált, azonban ennek súlyos következményei lesznek a jelenkorra nézve, ezért közösen próbálják megoldani az időben történt változást...

A sorozat érdekessége, hogy több idősíkon is játszódik, vagyis egyszer a jelenbe, egyszer pedig a múltba tekinthetünk bele. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek