Starity

Ezért vágatta le Harry Styles a haját

2016. október 09. 03:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit meglepett, mikor Harry Styles áprilisban megvált hosszú loboncától, és tincseit gyermekalapítványnak adományozta. Azonban mi is állt a háttérben? Most kiderül!

hirdetés

Harry Styles 2013-tól növesztette haját, ami 2016-ra érte el a kívánt hosszúságot. Így miért is döntött úgy, hogy továbbadományozza a sok év várakozását, hogy abból parókát készíthessenek rákos gyermekeknek? A leplet Anthony Turner fodrász rántotta le, aki az átalakítást végezte Styleson.

Leesett az álla, mikor meglátta magát

– kezdte Anthony Harry reakciójával, mikor először tükörbe nézett a változás után.

Styles a hajvágás során / Fotó: Another Man

A második világháborús drámában kapott szerepe miatt Styles tudta, hogy előbb-utóbb úgyis le kell vágatnia a haját, hogy illeszkedjen karakteréhez, így úgy gondolta, jó cél érdekében minél előbb megteszi. Ez az időpont egybe esett az Another Man fotózásával, így lencsevégre tudták kapni az átalakulás minden pillanatát.

Harry nagyon feszült volt, azonban a szülei ott voltak és támogatták. Az édesanyja nagyon örült a döntésének, a háttérből drukkolt, és adta az utasításokat, mint, még egy kicsit rövidebbre mehet. Azt akarta, hogy nagyon rendezett legyen

– mesélte nevetve, így kiderült az is, hogy Harry anyukája, Anne, nem volt nagy rajongója a rocksztár frizurának.

Nagyon beszédes volt, és tudta, mit próbálunk elérni. Igazán megfogó, charme-os brit fiú. Megtiszteltetés volt vele dolgozni, és ezt bár lehet nem akarod hallani, de igaz. Van benne egy kis Mick Jagger pimaszság, és Elvis Presley-James Dean kisugárzás: mindenből a legjobb. Szerencséjére nagyon helyes srác, amit fel is tud használni

– osztotta meg gondolatait.

Another Man

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek