Starity

Kim Ryeowookot besorozták

2016. október 11. 07:07   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már öt Super Junior tagot soroztak be a dél-koreai hadseregbe, most Ryeowookra is sor került.

hirdetés
Kim Ryeowookot besorozták

A 2005-ben debütált k-pop együttes egyik főénekese október 11-én kezdi meg az öthetes kiképzést és az utána következő kötelező kétéves katonai szolgálatot. 

Pár hónappal ezelőtt már felröppentek különböző pletykák, de az Mwave Kpop News és a CSN szerint most valóban igazak a hírek. Ryeowook már a Sukira Radiot is otthagyta, helyére Leeteuk került, ám túlterheltségre hivatkozva már ő sem vezeti a műsort. 

A Super Juniorból jelenleg Shindong, Sungmin, Eunhyuk (akit nemrégiben léptettek előt tizedessé), Donghae és Siwon teljesít szolgálatot, a többiek (Leeteuk, Heechul, Yesung és Kangin) pedig már túlestek rajta. Hamarosan a maknae Kyuhyun is bevonulhat. Shindong és Sungmin ez év decemberében, a többiek 2017 közepén térnek vissza, Ryeowook pedig várhatóan 2018 végén.

A banda 2010 óta nem lehetett teljes létszámú a katonai kötelezettségeik miatt, és Kyuhyunnal is számolva még három évig nem is lesz az.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek