Starity

Katy Perry a magyar MTV-n

2010. október 07. 19:07   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 8-án minden Katy Perry-rajongó kapcsoljon az MTV csatornára. Megtudhatjuk, hogy készült a California Gurls klipje, és végignézhetünk egy élő koncertet is, többek között.

hirdetés
Katy Perry a magyar MTV-n

A magyarországi koncert után újabb csemege a művésznő rajongóinak: október 8-án, pénteken minden az amerikai énekesnőről szól a magyar MTV műsorán.

A rajongók betekinthetnek Katy hétköznapjaiba, megnézhetik, hogyan készült a California Gurls című videoklip, majd egy élő koncertet is megnézhetnek otthonról. 

Péntek este a világ egyik legismertebb énekesnőjéről különleges történeteket és felvételeket láthatnak a nézők, majd egy koncertfelvétel is levetítésre kerül a Music Television műsorán. 

Katy ellátogat a régi iskolájába, megmutatja, hol lakott gyerekkorában, és találkozik rég nem látott barátaival is. A műsorból sok titok kiderül az énekesnőről, és a karrierje kezdetét is felidézi az I Kissed a Girl előadója.

Itt azonban még nem ér véget a Katy Perry-est: az MTV World Stage a nézők otthonába varázsolja az énekesnő fergeteges koncertjét.

A műsorok időpontja:

  • MTV Hoods Katy Perry – október 8., 22.25
  • Így készült: California Gurls című videoklip – október 8., 22.55
  • MTV World Stage: Katy Perry – október 8., 23.25 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek