Starity

14 éves prostinak nevezték Kylie Jennert

2016. október 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kihívó öltözködési stílusa és külseje, valamint megosztó személyisége egy csúnya beszólásban csúcsosodott ki.

hirdetés

Kylie Jenner még kislány volt, amikor a Keeping Up with the Kardashians című valóságshow-nak köszönhetően megismerte a nevét a világ, ám a műsor debütálása óta eltelt közel tíz évben felnőtt és gyönyörű nővé érett. Tény, hogy rút kiskacsából gyönyörű hattyúvá alakulásában szerepet játszott a plasztika is, éppen ezért sokan bírálják a 19 éves tévésztárt.

Irigyei mellett persze utálói is vannak Kylie-nak, akik soha nem felejtik el emlékeztetni, hogy ami sok az sok. A népszerű tévésztár ugyanis az utóbbi időben egyre bevállalósabb, így egy-egy jól sikerült Instagram-fotóért cserébe szívesen megszabadul a ruháitól is. Emiatt fordulhatott elő, hogy egyik Twitter-követője kiakadt és 14 éves prostinak nevezte az egyébként a szépségiparban tevékenykedő celebet.

A beszólás nem sokáig maradt válasz nélkül – Kylie röviden, de határozottan fejtette ki a témával kapcsolatos véleményét, burkoltan beismerve, valóban kihívóan öltözik és viselkedik.

Nem is tudom. Szerintem úgy nézek ki, mint egy 19 éves prosti

– írta tweetjében válaszul.

Kylie egyébként jelenleg legújabb rúzskollekcióját népszerűsíti a közösségi oldalain, melyek ősz lévén, sötétebb, tónusosabb árnyalatokba bújtatják használóik ajkait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek