Starity

Sofia Carson vendégszerepet játszik a Soy Lunában

2016. október 14. 07:07   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A feltörekvő színész-énekesnő, Sofia Carson vendégszerepet kapott a Soy Lunában és már nem kell sokat várnunk felbukkanására.

hirdetés

Legújabb, Soy Luna című argentin sorozatát szeptemberben mutatta be a Disney csatorna a magyar nézőknek. A szériát a Violetta sikersorozat rendezője és csapata készítette, így értehtő módon magasak a nézői elvárások is. 

Ahogyan a Violettában is feltűnt néhány amerikai Disney-sztár, így várhatóan a Soy Luna csapata is vendégszerepelteti majd a külföldi kollégákat - most épp Sofia Carsonon van a sor, akit a sorozat első évadának végén láthatunk majd. A floridai énekesnő számára egyébként az Utódokban alakított Evie szerepe hozta meg a sikert, a Soy Lunában azonban önmagát alakítja majd. 

Jelenleg a sorozat második évadát forgatják Buenos Airesben, a folytatásban pedig olyan jól ismert arcokat láthatunk majd, mint Sabrina CarpenterCande Molfese és Samuel Nascimento. Sofia egyébként látható lesz Martina Stoessel mellett is a Tini el gran Cambio De Violettában Melanie szerepében, így hosszú időre ben van táblázva.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek