Starity

Szólóalbumán dolgozik Ailyn

2016. október 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol szépség – miután egészségi problémái miatt eltávolításra került a Sireniából –, nem vesztegeti az idejét, első szólólemeze munkálataiba kezdett.

hirdetés
Szólóalbumán dolgozik Ailyn
Fotó: Nat Enemede

Rájárt a rúd a szépséges énekesnőre az idei évben, hiszen májusban elhunyt szeretett édesanyja, ez pedig a cukorbeteg énekesnőnél egészségi gondokat okozott. Miután rövid ideig csend honolt zenekara háza táján, robbant a bomba: Ailyn távozik. 

Az énekesnő ki is fejtette, hogy igazságtalannak érzi a döntést, ám úgy tűnik, már nem bánkódik volt együttese után, melynek legénységét nyolc éven át erősítette. Ailyn Facebook-profiljára posztolt egy fotót, amelyen egy mikrofon látható, a következő szavak kíséretében:

A stúdiómunkálatok már készülnek egy kis hangpróbával. Sok mikrofont próbáltunk eddig, de azt hiszem, a SHURE SM7B a kedvenc!

Ailyn a Sireniából való kirúgása óta nem nagyon osztott meg zenével kapcsolatos dolgokat egyik közösségi oldalán sem, így hosszú idő óta ez az első bejegyzés, ami arra utal, hogy az énekesnő nem hagyja veszni tehetségét.

Fotó: Facebook / Ailyn

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek