Starity

Johan Hegg elárulta, szerinte milyen egy ideális viking ünnep

2016. október 14. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A viking metalt játszó svéd Amon Amarth zenekar énekese újabb érdekes tényt osztott meg a vikingekkel kapcsolatban.

hirdetés
Johan Hegg elárulta, szerinte milyen egy ideális viking ünnep

Mint ismeretes, ha valaki, akkor Johan Hegg biztosan sokat tudna mesélni a vikingekről, hiszen jómaga is igen otthonosan mozog e témakörben. Az énekes nemcsak csodás dalokat ír az északiakról, de néhány éve lehetősége volt a filmvásznon is bizonyítani tehetségét, ugyanis szerepet kapott az Északik: A viking saga című adaptációban, melyben egy Vali névre hallgató vikinget formált meg.

A svéd sztár korábban már mesélt a vikingekről szerzett ismereteiről a Teamrocknak, most viszont ismét e lap kapta mikrofonvégre, ám ezúttal arról nyilatkozott, hogy elképzelése szerint, hogyan is kéne kinéznie egy igazi vikinges ünnepnek. Az énekes elárulta többek között azt, hogy a vaddisznó és a hal mindenképp fontos része az étkezésnek, amit később egy nagyon nagy mennyiségű, és egyben jó minőségű sör elfogyasztása vált fel.

Az Amon Amarth frontembere elárulta még azt is, hogy bár ezeket az ételeket tartja fontosnak, sosem próbálkozott meg sem a vadászattal, sem pedig a horgászattal – annak ellenére sem, hogy elmélete szerint ezen tevékenységek nagyon is a vikingekre jellemzőek –, mivel elmondása szerint nagyon buta dolognak tűnnek, de hozzátette, hogy hobbiként tökéletes kikapcsolódásként szolgálnak e tevékenységek, ám sokan mégis képesek túlzásokba esni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek