Starity

Klippremier: Wisdom – Take Me To Neverland

2016. október 16. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban jelent meg a zenekar legutóbbi albuma, amelyről a Take Me To Neverland című dalhoz tegnap érkezett meg a várva várt kisfilm.

hirdetés

2013-ban került a lemezboltok polcaira a Wisdom legutóbbi albuma, a Marching For Liberty. A srácok akkoriban a legsikeresebb lemezt tudhatták magukénak, melyet tovább fokozott Fabio Lione vendégszereplése az album névadó dalában. A Nagy Gábor vezette csapat akkoriban azt is elárulta, hogy az elsőként bemutatott tételhez, a Take Me To Neverlandhez egy különleges, animációs kisfilmet forgatnak, amelyből már egy kis ízelítőt is megosztottak.

Idén februárban újabb koronggal örvendeztette meg rajongóit az együttes, amely a Rise Of The Wise elnevezést kapta, a névadó dalban pedig a Sabaton zenekar énekesét, Joakim Brodént hallhatjuk énekelni. A minap, mintegy meglepetésként a Wisdom végre bemutatta a Take Me To Neverland kisfilmjét, amelyen az évek során megállás nélkül dolgoztak a készítők, hogy a lehető legjobb benyomást tegye a nagyérdeműre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek