Starity

Harry Styles megmutatta féltett ereklyéit

2016. október 15. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Another Man magazinnak mutatta meg a kincseit a népszerű énekes, Harry Styles.

hirdetés

Harry Styles Londonba utazott, hogy otthonában feltúrja gardróbját, és előhalássza a legemlékezetesebb ereklyéit az Another Man magazin számára. Kezébe akadt a lyukas csizmája, könyvek, méregdrága kabátja vörös rúzsnyommal..., de mégis, mindegyik emléket őriz.

Egy vintage shopban vásároltam őket, amikor Amerikában turnéztunk. Emlékszem, annál jobban szerettem, minél ütöttebb, kopottabb volt. Most már túl sok lyuk van rajta, nem tudom hordani, de egyszerűen nem tudom eldobni...

Az említett és szeretett csizma
Vintage napszemüveg, szintén turkálóból
Styles Converse cipője még az emós korszakából

Londonban reggeliztem, és ez a kabát volt rajtam... Azt hittem egy lány megharapott, de csak puszit adott a vállamra. Nagyon kedves volt amúgy.

Ezt a pólót egy turkáló hátuljában találtam. Túl kicsi rám, de attól még imádom. Ezen a bandán nőttem fel, mindig őket hallgattuk édesapámmal a kocsiban. Szeretem lekapcsolni a fényeket, ülni egy széken, és az elejétől a végéig lejátszani a Dark Side of the Moont. Az utolsó turnénkon volt egy jó hat hét, amikor semmi nem pörgött a lejátszási listámon, csak az az album

Szeretem a bakelit tökéletlenségét. A karcossága, a repedések... – semmi más nem adja vissza ezt az élményt. Bejárja valami melegség. A kedvencem talán a Plastic Ono Band – Live Peace in Toronto 1969... Annyira egyszerű. Tökéletes.

Egy barátomtól kaptam a Shiddharthát Hessétől, amikor együtt utaztunk. Most már értem, miért adta oda. Szerintem ez egy nagyon fontos könyv.

A másik az a Love is a Dog from Hell. Szeretem, ahogy Charles Bukowski használja a nyelvet. Valódi, lényegretörő, mocskos, mégis van benne valami romantikus.

Az egyik haveromtól kaptam az első naplómat öt évvel ezelőtt. Dalszövegek, jegyzetek, versek gyűjteménye. Szeretek velük utazni, befejezni őket, újat kezdeni. Aztán leviszem a stúdióba, és összeolvasom a vázlatokat egyszerre

Styles jelenlegi bőrkötetű naplója
„Lenni vagy nem lenni”
„Kanos”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek