Starity

Kukkants be Emilia Clarke otthonába!

2016. október 16. 11:11   |   Szerző: bohóc9

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő új otthona láttán még maga a Khaleesi is levegőért kapkodna.

hirdetés

A Trónok harca Daeneryse 4,64 millió dollárért (átszámítva kb. 1,2 milliárd forint) vásárolta a minap, az ár pedig méltányosnak tűnik, lévén a ház akár egy igen modern palotának is beillene.

Az ingatlan 2009-ben épült, különlegességekből pedig nincs hiány. Először is, egyáltalán nem az a szokványos sztárlakás, ahol tucatnyi hálószoba közül válogathat a tulajdonos, mivel Emilia „csak” kettőt tudhat a magáénak, valamint több más szoba mellett rendelkezik még három fürdővel és egy hatalmas nappalival, melyben a ház teljes magasságát kitöltő polcokon megannyi könyv sorakozik. A faltól-falig terjedő ablakoknak köszönhetően mindenhova eljut a fény.

Az emeleten egy napsütötte lakosztály vár bennünket egyedi tervezésű gardróbbal, spa-szerű fürdővel és egy tágas hálószobával, ahonnan a csupa zöldben pompázó kertben, valamint egy szolid kis vízeséssel megspékelt medencében gyönyörködhet az ember.

A másik érdekesség pedig éppen a kert. A szokásos letarolt zöld mezőktől eltérően itt sűrűn nőnek a fák és bokrok, a ház gyakorlatilag saját erdőt tudhat a magáénak. Az ablakokon kitekintve mintha egy esőerdőbeli szállodában lennénk.

Kívülről nem tűnik olyan csodálatosnak a maga betontömb kinézetével, de amint betesszük a lábunkat, azonnal változik a kép; mintha átjáró lenne egy elvarázsolt világba.

via Celebuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek