Starity

BEAST: egy tag sem újítja meg szerződését a Cube Entertainmenttel

2016. október 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cube Entertainment újabb csapatát veszítette el a napokban, ám nem kell aggódni a srácoknak eszük ágában sincs feloszlani.

hirdetés
BEAST: egy tag sem újítja meg szerződését a Cube Entertainmenttel
Fotó: Cube Entertainment

Október 16-án a BEAST minden tagjának lejárt a szerződése és a jelenleg öttagú csapat egyik tagja sem döntött annak megújítása mellett. Hét év után a srácok saját kezükbe véve karrierjüket úgy döntöttek, hogy közösen megalapítják saját ügynökségüket.

A hivatalos bejelentés előtt viszont a csapat vezetőjének Instagram-posztja is sejttette, hogy változás következik a csapat életében.

Busan olyan messze van... De köszönöm, köszönöm mindenkinek, aki ide eljött. Hamarosan itt lesz a mi 7. évfordulónk... Rengeteg minden meg fog változni, de remélhetőleg mindenki hamar megszokja! Köszönöm a rajongóknak és a BEAST-nek. Mindenki keményen dolgozott. Kérlek, továbbra is vigyázzatok ránk! Hét évvel ezelőtt ebben az időben tértem magamhoz. Ma is úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna. A BEAST második fejezete most kezdődik. Szeretlek titeket!

Bennfentesek szerint a srácok hálásak a Cube-nak, hogy segítette a debütálásukat, de a tagok szeretnének új dolgokat kipróbálni, ezért is nem újítják meg szerződésüket, és hogy létrehozhassák saját független kiadójukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek