Starity

Berendelték a Scream harmadik évadát

2016. október 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV úgy döntött, nem vár többet, ezért berendelte a népszerű sorozat új évadát.

hirdetés
Berendelték a Scream harmadik évadát
Fotó: MTV

A Scream nézői igencsak örülhetnek, hiszen kedvenceik izgalmas életét további egy évadon keresztül élvezetik majd. Az MTV ugyanis úgy döntött, berendeli a sorozat harmadik évadát, melyet jövő évben fognak bemutatni. Eddig tíz, valamint tizenkét részes volt egy évad, azonban ez változni fog, ugyanis 2017-ben mindössze hat epizódot követhetünk majd nyomon, melyek hossza majdnem annyi lesz, mint egy filmé.

Aggodalomra semmi ok, hiszen idén leadásra kerül majd egy halloweeni különkiadás is, ami nyolc hónappal a második évad vége után veszi fel a fonalat. A történet szerint Kieran (a gyilkos) jelenleg börtönben ül többszöri gyilkosság miatt, azonban egy ismeretlen személy felhívja őt telefonon, tájékoztatva őt, hogy még semmi sem ért véget. Lehet, hogy Brandon James volt az? Erre adott választ a sorozat alkotója.

Olyan sok minden van, amit nem mondhatunk el a jövőről. Egyik ilyen az, hogy hogyan fog folytatódni Kieran története. Életben van, börtönben, ami azt jelenti, hogy bármi megtörténhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek