Starity

Tragédiájáról vallott Pirner Alma

2016. október 18. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rúdtáncosnő egy gyönyörű kisfiú, Alen édesanyja, ám egy előző terhessége sajnos tragikus véget ért.

hirdetés

A táncosnő 2014-es esküvője után férjével éppen nászúton volt, szíve alatt pedig egy 12 hetes magzatot hordott, amikor lesújtó hírrel szembesült, melyet csak a közelmúltban osztott meg a nagy nyilvánossággal.

Ausztráliában voltunk, a Srí Lanka-i esküvőnkről mentünk nászútra, utána pedig pár hetet ott töltöttünk. A világ legboldogabb embere voltam friss házasként, egy picivel a szívem alatt. Rendes kontrollra jelentkeztem egy ottani orvosnál, minden rendben volt, produkáltam egy normális terhesség minden tünetét: hányingerem volt, kívánós voltam, megduzzadt a mellem, aztán amikor megláttam az orvos arcát, egyből tudtam, hogy baj van. Négy hete nem élt a baba, már az esküvőn sem. Döntenem kellett: azonnal hazajövünk, vagy ott vállalom a gyógyszeres abortuszt.

Bár a táncosnőt és férjét rendkívül megviselte babájuk elvesztése, a beavatkozás után alig három hónappal Alma újra teherbe esett, és problémamentes terhességet követően adott életet 2015-ben Alennek. A kisfiú október 20-án ünnepli első születésnapját.

Alen két nap múlva lesz egyéves I Fotó: Facebook / Pirner Alma

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek