Starity

A Gloriana és Kellie Pickler kampányolnak

2010. október 08. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gloriana és Kellie Pickler a Mexikói-öböl partjainál lévő olajszennyezés ellen kampányol. A zenekar és az énekesnő szeretnék felhívni a figyelmet a természeti katasztrófára.

hirdetés
A Gloriana és Kellie Pickler kampányolnak

2010. áprilisában felrobbant a Mexikói-öbölben az amerikai tulajdonban lévő, de a British Petroleum brit olajipari óriáscég által üzemeltetett Deepwater Horizon nevű olajfúróplatform,   majd elsüllyedt, szennyezve ezzel a vizet. A természeti katasztrófa ellen azóta is küzdenek.

A sztárok is szeretnék felhívni a figyelmet erre a katasztrófára, így a Gloriana zenekar és Kellie Pickler énekesnő az összefogást szimbilizálva olajos kézzel fotózkodott le.

Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a kampánynak. Fontos, hogy továbbra is támogassuk Louisianát.” – nyilatkozta Tom Gossin, a Gloriana egyik tagja.

A www.protectourcoastline.org oldalon több információt is lehet találni az ügyről. A szervezetek remélik, hogy ha híres arcokkal hívják fel a figyelmet a segítségnyújtásra, talán többen támogatják majd őket.

A már említett sztárokon kívül egyébként több hírességről is készült már hasonló fotó.

kellie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek