Starity

Madonna lett az év nője

2016. október 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard magazin pénteken nevezte ki a popkirálynőt az év nőjének. Madge, aki december 9-én veheti át a kitüntetését.

hirdetés

Színésznői és énekesnői teljesítményére, valamint aktivistaként elért eredményeire hivatkozva nevezte ki a magazin az év nőjének Madonnát, aki az idén már tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Women is Music Event nevű rendezvényen veheti át az őt megillető díjat New Yorkban. 

Kreatív látásmódjával, fáradhatatlan innovációjával és az emberbaráti okok melletti elköteleződésével Madonna emberek millióit inspirálja világszerte, miközben karrierje által sorra dönti meg a rekordokat. A feminista mozgalom egyik legjelentősebb irányítója, egyike azoknak a művészeknek, akik befolyásukat arra használják, hogy megváltoztassák a nők, a szexualitás és az egyenjogúság kérdéskörének megítélését

– magyarázta döntésének okát a magazin vezetősége.

A jelentős díjat egyébként olyan sztárok kapták már meg a múltban, mint Reba McEntire (2007), Ciara (2008), Beyoncé (2009), Fergie (2010), Taylor Swift (2011 és 2014), Katy Perry (2012), Pink (2013) és Lady Gaga (2015). 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek