Starity

Dalpremier: Burning Point – Master Them All

2016. október 18. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltokba kerül a finn zenekar új albuma, amelyről ma megjelent az első hivatalos dal.

hirdetés

November 25-én kerül a lemezboltok polcaira a finn zenekar legújabb nagylemeze, ami a The Blaze elnevezést kapta. A Nitte Valo vezette együttes tavaly jelentette meg legutóbbi, saját magáról elnevezett korongját, aminek különlegessége abban rejlik, hogy a számlista többsége a régi szerzeményekből tevődik össze, ám ezúttal Nitte-tel a fedélzeten. A Battle Beast egykori énekesnője tavaly csatlakozott az akkor még teljesen férfi tagokból álló formációhoz, mivel az énekes úgy döntött: ezentúl kizárólag a gitározásra és a dalszerzésre szeretne fókuszálni.

Mint már említettük, a csapat új albuma a jövő hónapban fogja meghódítani a világot, így nemrégiben már az albumborítót és a dallistát is szemügyre vehettük. A mai napon pedig már az első hivatalos dalt is bemutatták a nagyérdeműnek, amely a Master Them All címet kapta, és egy dalszöveges kisfilm keretein belül került fel az AFM Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek