Starity

Taissa Farmiga visszatér az Amerikai Horror Story idei évadában

2016. október 19. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AHS idei évadában a megszokott arcok mellett vissza fog térni Taissa Farmiga is.

hirdetés
Taissa Farmiga visszatér az Amerikai Horror Story idei évadában

Taissa Farmiga egyértelműen az egyik legkedveltebb színész lett az Amerikai Horror Storyból, azonban a színésznő a harmadik évad óta nem kapott szerepet a rajongók legnagyobb bánatára. Idén azonban ismét viszontláthatjuk őt a képernyőn, mivel újra fel fog tűnni az AHS-ben egy egyelőre ismeretlen szerepben. 

Taissa Farmiga először tér vissza a Coven óta, aminek nagyon-nagyon jó része volt és szeretjük őt. Nagyon izgatottak vagyunk! Ő is része a világunknak, mindig is az lesz és mindig akartam, hogy visszajöjjön

– mesélte a sorozat alkotója, Ryan Murphy az E! Online-nak. Ryan ezenkívül azt is elmondta, hogy a folytatásban többször is látni fogjuk majd Evan Peterst, különösképpen a hatodik részben.

Talán ez a kedvencem azok közül, amiket eddig csinált. A hatodik részben Evan Petersnek ezek voltak a legjobb, legviccesebb jelenetei, amiket valaha is alakíott és imádta. Nagyon nagy, kulcsfontosságú része az epizódnak, egy teljesen más karaktert alakít, mint amit eddig láthattunk tőle. Evan a legjobb, szeretem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek