Starity

Halálosan megfenyegették Cheryl Cole-t

2010. október 08. 11:11   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole megpróbáltatásai még mindig nem értek véget:
az énekesnő több halálos fenyegetést kapott, mert kiejtett egy versenyzőt az X Factor című műsorból – állítólag rasszista meggondolásból.

hirdetés
Halálosan megfenyegették Cheryl Cole-t

Cheryl Cole ismét retteghet. Az énekesnő nemrégiben győzte le a maláriát, majd elvált csalfa férjétől, Ashley Cole-tól, és hiába nyilatkozta nemrégiben azt, hogy az élete legjobb szakaszaiban van, most ismét összecsaptak a hullámok a feje felett. Cheryl ugyanis a brit X Factorban kiejtette Gamu Nhengut, aminek a családja, barátai, rajongói egyáltalán nem örültek.

Olyan nagyon nem tetszett ez nekik, hogy elkezdték sms-ekkel, e-mailekkel bombázni, sőt, még egy honlapot is létrehoztak, amin azt taglalják, az énekesnőt miképp végzik majd ki. Ha ez nem lenne elég Cherylnek, egy olyan üzenetet is kapott, hogy a telefonkönyv alapján a Londonban élő összes Cherylt kivégezik, az ő rossz döntése miatt. 

Az ügyet a Scotland Yard is vizsgálja. Az üzenetírók azt állítják, hogy Cheryl Cole rasszista meggondolásból tette ki a műsorból Gamu Nhengut.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek