Starity

TVD: Ian Somerhalder sötét jövőt szán a Salvatore-testvéreknek

2016. október 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Damont életre keltő színész szerint a Salvatore-testvérek nem érdemelnek happy endet – pláne nem Elena oldalán.

hirdetés

Fotó: The CW

A közelmúltban az E! News riportere kapta lencsevégre Ian Somerhaldert, aki a Vámpírnaplók ma este kezdődő utolsó évadának fináléjáról nyilatkozott, valamint azt is elárulta, hogy meglátása szerint milyen sorsot érdemelne az általa alakított Damon és a Paul Wesley által életre keltett Stefan.

Őszintén fogalmam sincs

– válaszolta arra a kérdésre a színész, hogy véleménye szerint végződhet-e boldogan Damon és Elena (Nina Dobrev) kapcsolata, majd azt is kifejtette, miért érez így.

Mystic Fallsról beszélünk. Itt nincsenek boldog befejezések. Nem így kezdődött a történet és nem tudom, így fejeződik-e be. Tudom, hogy nagy várakozás övezi ezt a történetszálat, de nem tudom, hogyan fog alakulni.

Ian szerint egyik Salvatore-fiú sem érdemli meg a korábbi évadokban főszerepet játszó Elena kegyeit, mivel úgy érzi, a lány nekik köszönhet minden rosszat, ami az életében történt.

Fotó: The CW / Bob Mahoney

Ez a két srác megérkezett a városba és hatalmas puszítást végeztek. Szegény tizennyolc éves lány. Beszélhetünk bölcsőrablásról is, 165 éves vagyok. A két srác berobbant az életébe és totál tönkretették azt. Minden, amit ismert, odavan és majdnem mindenki, akit ismert, halott. Leégette a saját házát, most meg egy koporsóban fekszik

– méltatlankodott Ian, majd elárulta, hogy a sorozatbeli testvérét alakító Paullal egyaránt úgy vélik, az lenne a legjobb Elenának, ha a Salvatore-testvérek elrepülnének valahová messzire – hátrahagyva őt.

Paullal szó szerint azt gondoljuk, hogy a srácoknak repülőre kéne szállniuk, valami nagyon szép és meleg helyre utazni a Karib-tenger környékére, ücsörögni a tengerparton, valami jó kis ötven éves karibi rumot iszogatni, tósztot mondani a feljövő nap fényében, aztán levenni a napfénygyűrűiket, bedobi őket a tengerbe és puff... Hagyhatnák, hogy Mystic Falls az emberek helye legyen. Azt akarom, hogy az emberek győzzenek, mert nekik kell győzniük. Szükségünk van arra, hogy reménykedjünk az emberiségben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek