Starity

Őszintén mesélt alkoholfüggőségéről Corey Taylor

2016. október 23. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes nemrégiben beszélt a médiában arról, miszerint gerincsérülése miatt majdnem lebénult, most viszont nyíltan beszélt függőségéről is.

hirdetés

Augusztusban számoltunk be arról, hogy a Slipknot frontembere majdnem lebénult, mivel gerincsérülése súlyosabbnak bizonyult, mint ahogyan azt ő képzelte, olyannyira, hogy saját tudta nélkül a nyakát is eltörte. Az énekes azóta szerencsére felépült, sőt már turnézik is a zenekarral, most viszont a Teamrocknak adott interjújában arról vallott, hogy alkohol nélkül sajnos nem képes élni.

Az énekes 2006-ban vette magán észre először, hogy alkohol nékül nem képes színpadra lépni, melynek oka elmondása szerint az, hogy a fejében hatalmas háború folyik, melyet az ital csak tovább táplál. Corey egyébként tinédzserkorában kábítószert is fogyasztott, így amikor azt abbahagyta, úgy vélte, hogy az alkohol majd mindent megold. A vokalista elárulta, hogy bár függősége még mindig tart, eltökélt szándéka, hogy minél előbb összeszedje magát, és új életet kezdjen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek