Starity

Rajongókkal forgat a Battle Beast

2016. október 23. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új videoklippel készül a Battle Beast, amiben rajongóik is szerepelni fognak.

hirdetés
Rajongókkal forgat a Battle Beast
Fotó: Facebook / Battle Beast

Jövőre érkezik a csapat legújabb korongja, amelyről hamarosan egy kisfilm formájában megismerkedhetünk az első hivatalos dallal. A Noora Louhimo vezette együttes ugyanis bejelentette, hogy hamarosan elkezdik forgatni legújabb videójukat, ami az új lemezen is helyet kapó King For A Day című számhoz készül.

A klip rendezője, Markus Nieminen azzal az ötlettel állt elő, hogy rajongók is szerepeljenek majd az alkotásban, melynek képkockái különböző, valós eseméyneket fognak a célközönség elé tárni. Mivel közeleg a Halloween, megtudhattuk azt is, hogy egy Halloween-party is lejátszódik majd, így a résztvevőknek szereposztáson is részt kellett venni.

A kisfilmet Tamperében kezdik majd forgatni a jövő hét folyamán, így aki esetleg úgy érzi, hogy szerepelni szeretne kedvenc zenekara oldalán, az a következő e-mail címen tudja jelezni érdekeltségét: casting.routafilmi@gmail.com. Mindez magába foglal néhány alapadatot is, mint például a személy teljes neve, életkora, e-mail címe, telefonszáma, és természetesen egy csatolt kép az illetőről, de több információt majd csak a regisztrálás után osztanak meg vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek