Starity

2017-ben tér vissza a Marvel Rozsomákja

2016. október 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szereted a hősöket és antihősöket, imádod az akciót és nem riasztanak vissza az erőszakos jelenetek, akkor épp neked találták ki a Logan című akciófilmet.

hirdetés

Csütörtökön érkezett meg a James Mangold rendezte Logan első előzetese, ami – ahogy az várható volt –, nem mentes izgalmas akciójelenetektől, brutális erőszaktól és figyelemfelkeltő karakterektől sem. A régóta várt film előreláthatóan 2017. március 3-án kerül az amerikai mozikba olyan sztárok főszereplésével, mint Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Patrick Stewart, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado és Richard E. Grant.

Maga a történet természetesen egy Marvel-képregényen nyugszik, középpontjában pedig Logan áll, aki öregedő, kiégett farkasként még korábbi szuperképességeit is elvesztette. A film egy olyan posztapokaliptikus világban játszódik, ahol a mutánsok többsége kihalt, X Professzor is egyre idősebb és betegebb, ám a remény még így is felcsillanni látszik az X-23-as klón személyében...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek