Starity

Újra Danny Worsnop az Asking Alexandria énekese

2016. október 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tagcsere történt az Asking Alexandria énekesi posztján, de most a régi rajongók is örülni fognak neki.

hirdetés
Újra Danny Worsnop az Asking Alexandria énekese
Fotó: RockStation

Napok óta az egyik legfelkapottabb téma volt, hogy az Asking Alexandria kidobta nemrég csatlakozott új énekesét, Denis Stoffot, és ismét Danny Worsnoppal indul turnézni, akivel nem éppen barátságosan sikerült elválniuk egymástól. Úgy látszik a hírek igaznak bizonyultak, ugyanis mostanra hivatalos megerősítést kapott az értesülés, Ben Bruce gitáros pedig arról is beszélt, hogy nem a zenekar dobta Denist, hanem a frontember szakította meg a kapcsolatát a többiekkel.

Alapvetően mind hallottátok a pletykákat és az őrült elméleteket. Hogy tisztázzuk a történteket, Denis-szel elváltak az útjaink egymástól, és ennek számos oka van

– mondta Bruce élő Facebook bejelentkezésében pár órval ezelőtt.

Elmondása szerint Denis egy ponton arra hivatkozva - hogy pénzzel tartozik neki a zenekar - eltűnt. Ezt követően pedig a banda tagjai és a menedzsment képtelen volt elérni őt bármilyen formában is.

Nem tettük ki Denist a csapatból, ő nem beszélt velünk tovább

– hangzik el a videóban, majd azt is megtudhatjuk, hogy éppen a ‘Send Me Home’ című dalukhoz igyekeztek videóklipet forgatni, amikor denis hazarepült Ukrajnába, de nem érkezett vissza a felvételekre, miközben abban állapodtak meg, hogy ezután nekilátnak új dalokat írni.

Ben számos üzenetet hagyott az énekesnek, aki nem reagált a megkeresésekre, mindössze egy rövid válasz érkezett tőle, melyben arra tér ki, hogy az “Asking Alexandria nem létezik, míg meg nem kapom, amivel tartoztok nekem”, azonban a gitáros nyilatkozata alapján a zenekarnak a mai napig fogalma nincs, miről beszélhetett.

A banda tehát ismét ugyanabban a helyzetben találta magát, mint Danny Worsnop kiválásakor, azonban szerencsére az elmúlt hónapokban a srácoknak sikerült feloldaniuk a köztük és Danny között kialakult feszültséget, mely egészen nyilatkozatháborúig jutott a közelmúltban.

Ami a múltban történt borzalmas volt, és fájt természetesen, én is mondtam dolgokat, és Danny is mondott dolgokat. Megtörtént, de már a múlté. Szar volt. De a nap végén mégis tízéves barátság köt össze minket. És emiatt lesz ez a lépés a helyes számunkra.

Az Asking Alexandria ’10 Years in The Black’ turnéján 2017. március 13-án a budapesti Dürer Kertben, így tehát ismét Danny Worsnop áll majd a mikrofon előtt, és a fentiek alapján a srácok már néhány új dalba is belekezdtek – kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek