Starity

Sparrow kapitány akcióban!

2010. október 08. 16:04   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki kedvenc kalóza, Johnny Depp egy felejthetetlen napot ajándékozott a greenwichi Meridian Általános Iskola tanulóinak.

hirdetés
Sparrow kapitány akcióban!

Johnny Depp jelenleg is Greenwichben forgat, ugyanis mindenki kedvenc kalózkapitányát, Jack Sparrow karakterét újra életre kelti. A forgatás során érkezett egy feletébb furcsa levél is a színészhez, melyben a városi iskola diákjai Sparrow kapitány segítségét kérik!

„Kedves Jack Sparrow kapitány!

A Meridian Általános Iskola tanulói vagyunk,  és mind kezdő kalózok. Van egy kis gondunk a tanárok elleni zendülésben, amiben csak te tudnál segíteni! Nagyon örülnénk, ha el tudnál jönni hozzánk.

Beatrice Delap, 9 éves, kezdő kalóz”

Depp rögtön a levél olvasása után volán mögé ült, és az iskola felé vette az irányt,  két forgatás között rohant el, úgyhogy még rajta volt híres kalózjelmez is.

Az érkezés előtt 10 perccel szóltak az iskolába, hogy sikerüljön minden gyereket összeterelni. A színészt sikítozva fogadták,  Johnny autogramokat és öleléseket is osztott a diákoknak, Beatrice-szel pedig külön is beszélgetett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek